GP alkalna baterija LR6, Tip AA, 1.5 V

Cijena od 3,46 € do 183,00 €
GP alkalna baterija LR6
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

GP Industrial AA industrijska alkalna baterija, AA (Mignon, LR6, MN1500), paket od 10 GP Batteries Industrial mignon (AA) baterija 1.5 V 10 St.

Isprobana i testirana Mignon industrijska alkalna baterija od 15 A, sada u održivom pakiranju od 100% papira. Ova baterija je posebno dizajnirana za polu-profesionalnu i profesionalnu upotrebu i može se koristiti i kao originalna oprema (OEM) i kao zamjena u postojećim aplikacijama. Izvrsno za IoT, inteligentne proizvode za automatizaciju i sigurnost, prijenosne mjerne uređaje, daljinske upravljače, medicinske aplikacije itd. Izvrsna baterija iz GP Batteries.Ovaj tekst je strojno preveden. GPIND15AB10
1
7,49 €
56,43 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za GP alkalna baterija LR6. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda GP alkalna baterija LR6. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4891199100246)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi