Xiaomi 13 Lite, 256GB, 6.55"

Xiaomi 13 Lite je pametni telefon koji kombinira stil i performanse u pristupačnom paketu, a dolazi od poznatog proizvođača koji je stekao reputaciju u izradi kvalitetnih uređaja s dobrom vrijednošću. Ako razmišljate o kupnji ovog modela, evo nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir:

Modeli i pohrana: Xiaomi 13 Lite dolazi s različitim opcijama pohrane, uključujući 256GB koji nudi obilje prostora za aplikacije, fotografije i videozapise. Za one koji žele više RAM-a i prostora, tu je i 5G.

Cijena: Xiaomi 13 Lite cijena može se razlikovati ovisno o trgovini i mogućim promocijama, pa je pametno pratiti Xiaomi 13 Lite akcije kako biste dobili najbolju ponudu.

Mrežna povezivost: Kao što naziv sugerira, Xiaomi 13 Lite podržava 5G mrežu, što omogućava brže preuzimanje podataka i bolju povezivost.

Boje i dizajn: Dostupan je u više boja, uključujući Xiaomi 13 Lite Blue i Xiaomi 13 Lite Black, pružajući opcije koje odgovaraju različitim stilovima.

Dvostruki SIM: Xiaomi 13 Lite Dual SIM funkcionalnost je korisna za korisnike koji žele koristiti dvije telefonske linije u jednom uređaju, što je pogodno za putovanja ili razdvajanje poslovnih i osobnih poziva.

Pri kupnji mobitela Xiaomi 13 Lite važno je uzeti u obzir vaše specifične potrebe, kao što su pohrana, brzina procesora, kvaliteta kamere, trajanje baterije i veličina zaslona. Xiaomi je poznat po tome što nudi uređaje koji se izvrsno snalaze u svakodnevnom korištenju, a Xiaomi 13 Lite nije iznimka.

Cijena od 369,00 € do 519,99 €
Xiaomi 13 Lite
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Xiaomi 13 lite 256GB 8RAM 5G EU blue

MZB0CV3EU
Na upit
468,90 €
3.532,93 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Xiaomi 13 Lite. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Xiaomi 13 Lite. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6941812706268)
Ocjene i komentari
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi