Intenso 30W GaN power supply with USB-C connector W30C

Cijena od 13,44 € do 17,99 €
Intenso 30W GaN power supply with USB-C connector W30C
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Intenso 30W GaN power supply with USB-C connector W30C

7803022
Dobavljivo
16,90 €
127,33 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Intenso GaN USB punjač 30 W unutrašnje područje Izlazna struja maks. 3 A Broj izlaza: 1 x USB-C® GaN, USB power delivery (USB-PD)

Strujni adapter W30C GaNOvaj ultrakompaktni i lagani W30C GaN adapter za napajanje rješenje je za punjenje bez napora u pokretu. Uz USB-C priključak, to je najbolje rješenje da ostanete napunjeni i povezani. Mali, ali lijep: napajanje od 30 W redefinira ono što je moguće. Možda je posebno malen, ali je snažan i osigurava da se vaš uređaj napuni u tren oka. Lagan dizajn čini ga idealnim suputnikom za putnike ili profesionalce koji su često u pokretu. Zbog svoje male veličine, W30C lako staje u svaki džep ili ruksak i može puniti vaš USB-tethered uređaj bilo kada, bilo gdje. Napajanje se može koristiti diljem svijeta zahvaljujući podržanom mrežnom naponu od 100 – 240 volti*.Tehnologija galij nitrida (GaN) osigurava da naš adapter nije samo malen i lagan, već i nevjerojatno energetski učinkovit. To znači da ne samo da možete brzo napuniti svoj uređaj, već pritom možete i smanjiti svoj utjecaj na okoliš. Pridružite se valu inovacija i uživajte u prednostima mobilnosti i performansi s našim 30W GaN adapterom. *Možda će biti potreban adapter specifičan za državu.Ovaj tekst je strojno preveden. 7803022
1
17,99 €
135,55 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Intenso 30W GaN power supply with USB-C connector W30C. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Intenso 30W GaN power supply with USB-C connector W30C. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4034303033317)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi