SBS 3100 auto punjač, Type-C, USB, crni

Cijena od 19,38 € do 24,99 €
SBS 3100 auto punjač
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

sbs mobile Typ C - USB KFZ-Ladegerät von 2.1A USB punjač 10 W osobno vozilo, teretno vozilo Izlazna struja maks. 2.1 A Broj izlaza: 2 x USB-C® utičnica (power delivery), USB USB power delivery (USB-PD)

Ovaj punjač za automobil od 2,1 A je koristan, kompaktne veličine i elegantnog ergonomskog dizajna. Auto punjač se jednostavno spoji na upaljač za cigarete / 12V priključak vašeg automobila, a kabeli za punjenje vaših uređaja se utaknu u dva ulaza. Zahvaljujući dva izlaza, više uređaja poput pametnih telefona i tableta može se puniti istovremeno. S ulazom tipa C vaš će se uređaj u potpunosti napuniti za samo 60 minuta. S tehnologijom Intelligent Charge ugrađenom u USB 2.1, auto punjač automatski otkriva maksimalnu snagu punjenja vašeg uređaja i prilagođava je u skladu s tim. Zajamčeno je maksimalno punjenje u najkraćem mogućem vremenu. Status punjenja prikazuje se statusnim LED-om.Ovaj tekst je strojno preveden. TECRTC1USB2AUL
1
24,99 €
188,29 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za SBS 3100 auto punjač. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda SBS 3100 auto punjač. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8018417237300)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi