Apple AirTag

Apple je poznat po inovacijama i kvaliteti svojih proizvoda, a njihov AirTag nije iznimka. Ako razmatrate nabavku uređaja za praćenje predmeta, AirTag bi mogao biti izvrstan izbor za vas. Evo nekoliko ključnih informacija koje biste trebali uzeti u obzir prilikom odabira:

Funkcionalnost: AirTag je uređaj za praćenje koji radi s Appleovim Find My ekosustavom, omogućujući vam da lako locirate izgubljene predmete kao što su ključevi, torbe i drugo.

Cijena: Cijena Apple AirTaga može varirati ovisno o trgovini, regiji i pakiranju. Prije nego što se odlučite za kupnju, svakako usporedite cijene u različitim trgovinama kako biste pronašli najbolju ponudu.

Kompatibilnost: Da biste koristili AirTag, potrebno je imati kompatibilan Apple uređaj s najnovijim iOS-om koji podržava Find My aplikaciju.

Dodaci: Postoji niz dodataka dostupnih za AirTag, poput ključnih prstenova i omotača, koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama i stilu.

Mjesto kupnje: Da biste osigurali autentičnost proizvoda, preporučuje se kupovina AirTaga direktno od Applea ili ovlaštenih prodavaonica.

Alternativni nazivi: AirTag se ponekad može nazivati i Apple lokator, stoga obratite pažnju na ovo kada tražite informacije ili recenzije.

Dostupnost: Provjerite da li se AirTag prodaje u vašem području i jesu li trenutno na zalihi.

Korištenje AirTaga omogućuje vam dodatni osjećaj sigurnosti kada je riječ o praćenju vaših dragocjenih predmeta. Sa snažnom integracijom u Appleov ekosustav, ovaj mali uređaj pruža veliku korist za svakodnevne potrebe. Uz pravu informaciju i pažljiv izbor, vaša investicija u AirTag će se isplatiti kroz dodatnu mirnoću i praktičnost.

Cijena od 32,99 € do 145,00 €
Apple AirTag
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Apple AirTag, MX532ZM/A

MX532ZM/A
Raspoloživo
36,10 €
272,00 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Apple AirTag

MX532ZY/A
Dobavljivo
39,00 €
293,85 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Apple AirTag bijelo-srebrna 1 St.

AirTag. Pripazite na stvari poput ključeva, aktovke, kovčega i ruksaka u aplikaciji „Gdje je?“. Puštajte ton s ugrađenim zvučnikom ili samo recite Hej Siri, gdje mi je torba za teretanu? S odabranim modelima iPhonea, točno pretraživanje može vas dovesti izravno do vašeg AirTaga u blizini (1). Ako je dalje, stotine milijuna Appleovih uređaja u Gdje je? Sve u potpunosti anonimno i šifrirano, tako da privatnost ostaje zaštićena.Ovaj tekst je strojno preveden. MX532ZM/A
1
40,99 €
308,84 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Apple AirTag, single-pack APP-MX532ZM-A

Apple AirTag, single-pack
Nema na zalihi
45,84 €
345,38 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Apple AirTag FineWoven Key Ring - Pacific Blue, MT2K3ZM/A

MT2K3ZM/A
Dobavljivo
54,00 €
406,86 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Apple AirTag 4er-Pack (MX542ZY/A)

MX542ZY/A
Dobavljivo
135,00 €
1.017,16 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Apple AirTag. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Apple AirTag. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0190199320246)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi